Gisteren mijzelf weer een nieuwe uitdaging gegeven, met de warmte (26°c) toch er op uit gaan:
https://www.strava.com/activities/11394869546

De heenweg bovenlangs naar Avenhorn was een gevecht tegen de wind in + tegelijkertijd ook nog bezig met nieuwe setup in te rijden.
Maar de terugweg was een traktatie, mooi nieuw asfalt, 1 lange rechte weg en de wind vol in de rug 😄
Het enige nadeel was oprollende sokken die best wel een pijn veroorzaakte bij mijn hakken, maar dat was met even snel opnieuw de skates uit doen zo opgelost.
Wel ook de 37km/h aangetikt, en dat was voor mij ook wel motivatie om nu zoetjes aan rond te kijken voor een degelijke fietshelm met voldoende ventilatie, ik rij momenteel nog zonder bescherming, maar met deze snelheden wil ik liever niet het asfalt van dichtbij bekijken zonder bescherming. 🤡

Nieuwe setup zijn NN Sumo frames (V.M. Rockered) met 4x110mm wielen. Hoewel ik eens ben dat voor lange afstanden grotere wielen fijn zijn, merkte ik toch enorm dat je wat stabiliteit inlevert door de extra hoogte. Dus mijn NN Dragon+ frames blijven voor het najaar/winter, en daar komen wat “slecht-weer wielen” onder.

(Nieuwe frames onder de schoen, oude er onder, eerste wiel een Luminous LED wiel voor zichtbaarheid tijdens de avondritten)

About Author