🎵 Wij zullen doorgaan

Om maar direct met de deur in huis te vallen, ’t gaat de goede kant op! En ik ben een enorme slacker als het gaat om het schrijven van updates..
(Het doel is om dit als een soort sportdagboek te gebruiken, zodat ik mijn vriendengroep kan sparen van alle sportgerelateerde spam.)

Wat in 2023 mijn totale activiteit was, is nu een maandelijks doel geworden, en dat is ook zichtbaar op de weegschaal over langere tijd.

Voor puur gewichtsverlies ben ik echter geen goed voorbeeld; ik onderneem te veel activiteiten tegelijkertijd (skeeleren, fietsen en nu ook krachttraining en hardlopen), wat het moeilijk maakt om een duidelijk beeld te krijgen van de veranderingen. Enerzijds wordt vet afgebroken, anderzijds neemt de spiermassa toe, dus uiteindelijk zie ik ’s ochtends op de weegschaal vaak dezelfde waarde als een paar dagen eerder.

Het hardlopen zelf geeft ook een nieuwe uitdaging, kwa cardio ben ik al redelijk goed in vorm, enkel zijn mijn benen de klappen van het rennen totaal niet gewend. Dus ben ik dit aan het opbouwen met als doel in augustus minimaal 10km te kunnen hardlopen.
De grootste uitdaging hierin is blessures voorkomen, rennen in de juiste cadans en vooral niet te snel gaan staan elkaar vaak in de weg.


Maar wat snelle stats:
Lengte: 197cm
Afgevallen sinds aug 2023: 25,6kg
Gewicht start: 152,4kg
Gewicht nu: 126,8kg

About Author